Select Page

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa, un any més, una campanya especial de foment del comerç local per a les dates nadalenques. La iniciativa, com en edicions passades, consisteix en el sorteig de sis vals de compra per valor de 150€ per a consumir en els establiments del municipi.

La campanya s’iniciarà demà, 1 de desembre, i s’estendrà fins al 6 de gener. Per cada 30 € de compra en un comerç local, s’assignarà una participació per al sorteig amb un màxim de tres participacions per tiquet de compra. Se sortegen en total sis vals de 150 € cadascun; quatre per al comerç en general, un per a les compres realitzades en el mercat municipal i en el mercat de l’avinguda de la Nucia i un altre per als participants el sorteig de Facebook que realitza la Regidoria de Comerç, en el qual consistirà a difondre el cartell de la campanya per a atraure al consumidor als establiments alteans.

“Volem continuar amb la labor de sensibilitzar a la població de la importància de comprar en els comerços locals, atés que el benefici i enriquiment directament repercuteix en el municipi, perquè es genera ocupació i inversió en diferents sectors. Animem a la ciutadania a comprar local, on l’atenció és immillorable, es contribueix a l’economia del municipi i a més es poden guanyar vals”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

Entre l’1 de desembre i el 10 de gener, es podran aportar tíckets de les compres realitzades de manera telemàtica, enviant-ho al correu comercio@altea.es o també es podran presentar en l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Altea. El sorteig es realitzarà el dia 11 de gener de 2022 en directe per Radi Altea. Els guanyadors disposaran d’un mes per a efectuar les seues compres.

Pin It on Pinterest