Select Page

El cicle torna a la plaça de la Cantereria amb sis pel·lícules per a tota la família

El dimarts, 12 de juliol, arrancarà una edició més de Bellaguarda de Cine, el cicle de cinema en valencià que organitza la Regidoria de Normalització Lingüística. La plaça de la Cantereria, al barri de Bellaguarda, el més antic d’Altea, acollirà cada dimarts, des del 12 de juliol al 16 d’agost, a les 21.30 h una nova projecció. Així ho ha donat a conéixer la regidora de Normalització Lingüística, Marta Lloret.

L’edil de l’àrea, ha presentat el cartell de les pel·lícules que componen aquest cicle i ha assenyalat que l’entrada és lliure i gratuïta.

El dimarts, 12 de juliol, es podrà gaudir de Els Croods: una nova era. El dimarts 19 de juliol, arriba a la Cantereria el film Trolls 2: gira mundial. El dia 26 de juliol es representarà Trasto, de la mansió al carrer. La programació del mes d’agost reuneix els films: Ups! On està Noe?, el dia 2 d’agost; El genet del drac, el dia 9 d’agost. El cicle de cinema finalitzarà el dia 16 d’agost amb la representació de Peter rabbit 2: a la fugida, una producció dels Estats Units.

Marta Lloret ha convidat les famílies d’Altea i voltants de la comarca a gaudir d’aquesta iniciativa que ofereix una variada programació cinematogràfica, destinada a un públic familiar, en un entorn emblemàtic del municipi com és la plaça de la Cantereria, al costat de la Torreta del barri de Bellaguarda.

Pin It on Pinterest