Select Page

El proper dimarts 18 de juliol començarà una nova edició de Bellaguarda de Cine. Una iniciativa de la regidoria de Normalització Lingüística, dirigida per Xelo González, que ofereix cinema familiar en valencià cada dimarts a les 21:30h a la Plaça de la Cantereria de Bellaguarda.

La pel·lícula “Ainbo” serà la que inaugure el cicle en esta edició, el dimarts 18 de juliol i a continuació, les projeccions previstes són “Ligthyear”, el 25 de juliol; l’Oritgen de Gru, l’1 d’agost; Tom i Jerry el 8 d’agost i Playmobil tancarà el cicle el 15 d’agost.

Com ha indicat la regidora, esta és una bona oportunitat de gaudir de cinema a l’aire lliure en família, en un enclavament preciós i compartir sopar amb els presents.

A més, este any la iniciativa compta amb la col·laboració de la Comissió de Festes de “La Trinitat 2024” que estarà present cada nit de cinema. Per tal de recaptar fons per a les properes festes, esta comissió oferirà diversos productes als assistents.

Des de l’àrea organitzadora, Xelo González anima la participació perquè “són diversos els motius que fan d’esta convocatòria estiuenca un èxit edició rere edició”.

 

Pin It on Pinterest