Select Page

Altea és un dels municipis de la comarca que organitza enguany el X Trobada de Dones de la Marina que es durà a terme el pròxim 5 de març a Finestrat. En l’organització d’este acte participen Benidorm, La Vila Joiosa, Altea, l’Alfàs del Pi, Callosa en Sàrria, la Nucia, Polop i Calp.
Des de la regidoria d’Igualtat, Gemma Córcoles, ha indicat que les interessades poden inscriure’s en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella o en les oficines de Benestar Social fins al pròxim 26 de febrer. S’ha programat l’eixida d’un autobús a les nou del matí del 5 de març des de la plaça Caixaltea a Altea la Vella i des de la parada autobús a l’altura de la Plaça d’Europa en nacional 332.
El programa d’activitats del X Trobada de Dones de la Marina començarà amb un desdejuni a les 10.00 hores en la Plaça de la Unió Europea; a les 11.00 hores està previst l’inici dels tallers que es desenvoluparan fins a les 14.00 hores, amb tres opcions diferents que triaran les participants en el moment de la inscripció. Córcoles hi ha assenyalat que “a Finestrat es realitzaran uns quants tallers com ara maquillatge, xafapapers, granadura, balls de saló i es farà un molt interessant que és una visita guiada pel nucli antic que finalitzarà amb un concert de piano en l’església”. Totes estes opcions inclouen al seu torn un espectacle de flamenc a càrrec del grup local Sacromonte i l’actuació d’un duo líric que tindrà lloc en el saló d’actes de la Casa de Cultura i s’anirà repetint en diferents horaris perquè puguen assistir tots els grups.
Al finalitzar els tallers, se celebrarà un dinar amb ball per a totes les participants en la Finca l’Esperanza a partir de les 14 h. Per cada municipi hi haurà un quota de 50 participants pel que es calcula la presència de 500 dones.

Pin It on Pinterest