Select Page

La regidoría d´Igualtat de l´ajuntament d´Altea posa a disposició de les alteanes invitacions i un autobús gratuit per a la jornada que es fa a La Nucía.

Amb motiu dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona, al voltant de 550 dones de la comarca es reuniran el pròxim 1 de març a la localitat veïna de la Nucia. Este municipi acull aquest any la XXIII Trobada de Dones de la Marina Baixa.

Es celebrarà els assoliments aconseguits en matèria d’igualtat i es reivindicà la necessitat de continuar avançant per a eliminar les discriminacions que encara existeixen entre dones i homes.

La Regidoria d’Igualtat posa a disposició de les alteanes les 50 entrades que li corresponen al municipi i que es podran arreplegar al Centre Social, a partir del dimarts 13 de febrer en horari de matí. Un any més es posa a disposició d’aquestes dones un autobús gratuït per a anar a la Nucia i gaudir d’un berenar i un espectacle feminista.

La Trobada de Dones és una iniciativa que va sorgir de les regidories d’Igualtat de la Marina Baixa en el Consell Comarcal per la Igualtat i com assenyala Anna Lanuza, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea,“és un acte molt valorat per les dones i associacions de dones d’Altea que cada any mostren el seu interés per assistir a una jornada en la qual es retroben amb les seues companyes dels altres municipis, i posen en valor el que les dones han aconseguit en matèria de drets”.

La vesprada del dia 1 de març es compartirà amb les dones de la Nucia, l’Alfàs, Benidorm, Finestrat, la Vila Joiosa, Polop, Callosa i la Mancomunitat de la Marina Baixa experiències i inquietuds en matèria d’igualtat i “es celebrarà tot el que s´ha aconseguit”, ha destacat Anna Lanuza.

Pin It on Pinterest