Select Page

Al voltant de 500 dones, procedents dels 8 municipis de la Marina Baixa i la Mancomunitat que integren el Consell Comarcal per la Igualtat, es reuniran el proper dia 3 de març a Palau Altea per inaugurar els actes commemoratius del dia 8 de Març. Així ho ha avançat l´edil d´Igualtat, José Luis León Gascón.

Regidores i tècniques d’Igualtat s’han reunit este dilluns a la localitat veïna de Callosa d’Ensarrià per tractar, entre altres temes, les activitats que conformaran la XXII Trobada Comarcal de les Dones de la Marina Baixa. La Regidoria d’Igualtat d’Altea ha explicat a les representants del Consell Comarcal per la Igualtat l’agenda que s’ha organitzat per al dia 3 de març que inclou, a més de l’habitual berenar que s’ofereix a les dones, dos espectacles; d’humor amb la clownferència Dona, Vida i Riure i el cor de dones Alquímia amb l’espectacle “Quiéreme Entera”.

José Luis León Gascon ha assenyalat que “l´objectiu d´esta  XXII Trobada de Dones que acull este any el municipi d´Altea és visibilitzar les reivindicacions de les dones per aconseguir una societat on elles i ells tinguen les mateixes oportunitats”. En paraules del regidor d’Igualtat “este any des de la Regidoria hem preparat una agenda perquè les dones gaudisquen d’una vesprada en què, a més de retrobar-se les unes amb les altres i compartir experiències, els servisca també per reivindicar la necessitat d’una societat més igualitària”.

Pin It on Pinterest