Select Page

Altea acollirà el proper divendres 3 de març prop de 500 dones de la Comarca, i Palau Altea serà l’espai escollit per inaugurar l’agenda comarcal d’actes commemoratius del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

El regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón, s’ha reunit amb les regidores d’Igualtat dels municipis de l’Alfas, Finestrat, Benidorm, Callosa, Polop, La Nucia, la Vila Joiosa, i la Mancomunitat per presentar el cartell de la XXII Trobada, obra de la il·lustradora alteana Teresa Such, i la programació que des de la Regidoria d’Igualtat s’ha preparat per a este dia.

En paraules de Jose Luis León Gascón “este 3 de març volem que Altea siga el punt de trobada i de retrobament de les dones, el lloc on compartisquen experiències, es relacionen i es divertisquen. Que per una vesprada el Palau siga esta habitació pròpia on les dones compartisquen els seus èxits, alhora que reivindiquen la igualtat amb els homes”.

Els actes que la Regidoria d’Igualtat ha previst per a la Trobada comencen a les 17:00 hores amb l’arribada de les dones en autobusos procedents dels diferents municipis de la Comarca, i inclouen un berenar amb xocolate i bunyols, la clownferència “Dona, Vida i Risa” i el cor amateur de dones, Alquimia, i el seu espectacle “Quiéreme entera”.

Les entrades per poder assistir a estes activitats es troben a disposició de les dones a les Regidories d’Igualtat de cada municipi.

 

Pin It on Pinterest