Select Page

Després de la celebració de la XIV Gala de Premis de l’associació de Jóvens Empresaris de Benidorm i comarca (JETURBE), l’alcalde, Andrés Ripoll, ha volgut felicitar a l’entitat per la “magnífica organització” de l’acte que va tindre lloc divendres passat a les 20 hores en Palau Altea. Així mateix, Ripoll també ha volgut felicitar al teixit empresarial de la comarca de la Marina Baixa i als empresaris guardonats per ser “emprenedors” ja que “en estos temps de crisi, el més important és tindre ganes i idees i ha de ser l’objectiu dels grans empresaris tal com ho estan fent”. En este sentit, el primer edil alteà ha invitat al sector empresarial a “seguir en eixa línia de treball per a aconseguir un bon futur per a la comarca”.
Autocars Grup Benidorm, va rebre el guardó Reality Lab a la Jove Empresa 2009; Grup Skala, el premi Iber Seguretat a l’Excel·lència en Tecnologia; Loix Sport, Caixaltea a l’Excel·lència en Comerç; i el Grup Megahertzs, la distinció CAM d’Integració Social i Responsabilitat Social Corporativa. Al guanyador de cada categoria se li va premiar amb 2.000 euros. A més, es va reconéixer la labor de Pedro López, director general de Xocolates Valor, qui va rebre el premi honorífic Servigroup a la Trajectòria Emprearial.
Al prestigiós esdeveniment van assistir més de 350 persones del món empresarial i polític de la província d’Alacant. Entre les autoritats presents es trobava, la subdelegada del Govern, Encarna Llinares, la secretària general de Turisme, Victòria Palau, la directora general de Turisme de la Costa Blanca, Gema Amor, així com els alcaldes i regidors dels municipis de la comarca, com l’edil de Comerç a Altea, Miquel Zaragoza.
 

Pin It on Pinterest