Select Page

Turisme CV i el CERMI CV impulsen unes jornades en línia sobre assistència a persones amb discapacitat en situacions d’emergència en l’àmbit del turisme

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea informa a l’empresariat i professionals del sector del turisme de la nova convocatòria de cursos específics sobre discapacitat i turisme per a formar-se en l’assistència a aquest col·lectiu.

Es tracta de les ‘Jornades sobre assistència a persones amb discapacitat en situacions d’emergència en l’àmbit del turisme’ impulsades per Turisme Comunitat Valenciana al costat del CERMI CV. Una formació en línia i gratuïta que tindrà lloc del 21 d’abril al 26 de maig de 9.30 a 11.30 hores.

“Altea continua apostant per ser un destí inclusiu, que acull a tothom i està preparat per a donar els millors serveis totalment adaptats a tots els col·lectius. Voldria animar a tots els professionals del turisme de la localitat a continuar formant-se i conéixer les diferents discapacitats i com oferir les millor assistència als qui les pateixen” ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Les jornades tindran el següent programa:

• 21/4 A persones amb problemes de salut mental
• 28/4 A persones amb discapacitat física, mobilitat reduïda o orgànica
• 05/5 A persones amb discapacitat visual i sordcegues
• 12/5 A persones amb paràlisi cerebral o dany cerebral sobrevingut
• 19/5 A persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns del desenvolupament
• 26/5 A persones amb discapacitat auditiva

La inscripció a la primera sessió es vaig pot fer en el següent enllaç: https://bit.ly/3a7idjp

Pin It on Pinterest