Select Page

L’activitat tindrà lloc el 29 de novembre a la Casa de Cultura d’Altea.

Altea, 18 de novembre de 2021. Les regidories de Participació Ciutadana i Projectes Europeus, dirigides per María A. Laviós, han posat en marxa un nou taller sobre Responsabilitat Social Corporativa que té per objectiu proporcionar a les associacions, als emprenedors i emprenedores i pimes noves eines per adaptar-se a l’Agenda 2030.

El taller tindrà lloc el dilluns 29 de novembre, de 10 a 11:30, a la Casa de Cultura i per participar-hi cal la inscripció prèvia. Esta s’ha de materialitzar a https://forms.gle/pnG558krpvM5j1Xp8

Segons els detalls aportats per l´edil, el taller, destinat a associacions, joves emprenedors i xicotets empresaris, tractarà sobre què és la Responsabilitat Social Corporativa i com pot contribuir a la competitivitat de l´empresa; noves iniciatives de RSC aplicades al perfil professional i eixides professionals vinculades amb la RSC; la Responsabilitat com a eina per a l’emprenedoria i la Responsabilitat i l’Agenda 2030 a Altea.

La iniciativa contempla, a més a més d’este taller, gratuït i obert al públic, una jornada de formació, en este àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, per al personal del Consistori que tindrà lloc l’1 de desembre.

“Les noves normes de RSC busquen millorar la societat europea a nivell local i europeu, proporcionant les eines l’ús de les quals redunda en el foment de l’economia circular, la responsabilitat de les empreses amb el medi ambient i que les associacions fomenten la justícia social, entre altres objectius”. Ha conclòs María A. Laviós responsable municipal de Participació Ciutadana i EuroAltea.

Pin It on Pinterest