Select Page

L’edil de platges, Santiago Ronda, ha visitat les obres d’execució d’una rampa d’accés en la platja Cap Negret, a l’altura del Trobador, l’estat d’execució de la qual està a punt de finalitzar. Durant la visita, ronda ha estat acompanyat per una tècnic del Ministeri, Enrique Chascales i un representant de l’empresa constructora, Bolo i Baldomero, José Robledillo. Com ha explicat Ronda, “l’objectiu de l’actuació és facilitar l’accés a la platja a persones amb mobilitat reduïda”.
“Volem donar continuïtat a eixos treballs que van donar inici en 2007 per a la recuperació de les nostres platges i, a través de la gestió que s’ha fet amb el Ministeri de Medi Ambient, hui presentem una rampa que s’està construint en la platja de Cap Negret per a la millora de l’accés de les persones amb dificultats de mobilitat”, ha explicat a peu d’obra l’edil socialista. En este sentit, l’edil ha insistit en el fet que “la platja del Trobador va ser arrasada per les inclemències meteorològiques, però amb la intervenció del Ministeri i de l’Ajuntament vam poder recuperar-la amb una aportació de grava que es va subministrar en la zona”.
El responsable de platges també ha afirmat que s’ubicaran més rampes en les platges alteanes; “començarem les gestions per a fer una altra rampa en la zona del càmping de Cap Negret i en L’Olla per a eliminar les barreres que impedisquen l’accés a les persones amb discapacitat”.
“L’obra compta amb un mur de maçoneria i ara tan sols queda acabar de col·locar la barana en la rampa”, ha puntualitzat Ronda.

Pin It on Pinterest