Select Page

Els alumnes del Taller de Pre Inserció Laboral, TAPIS, oferiran un recital de poesia i cant el dia 10 de desembre en el Centre Social; a més participaran amb un punt de venda, d’articles fets per ells mateixos o els seus familiars, en el Mercat Nadalenc que organitza el consistori; així ho han donat a conéixer l’edil de Benestar Social, Gemma Córcoles i Juan Álvarez, monitor del TAPIS.
El Festival, que s’ha anunciat el dia dedicat a les persones amb discapacitat -3 de desembre-, brinda la possibilitat als alumnes del TAPIS de mostrar les seues habilitats ja que en ell cantaran una sèrie de nadales i recitaran poesies, segons ha explicat Córcoles.
Com a responsable del taller, Álvarez ha apuntat que “l’objectiu de la iniciativa és aconseguir una millor dicció , vocalització i memòria dels alumnes i açò s’ha aconseguit, per la qual cosa volem donar-li continuïtat a l’activitat”.
A més del Festival Nadalenc, els alumnes del TAPIS participaran, igual que l’any passat, en el Mercat Nadalenc que es durà a terme a partir del dia 19 de desembre en l’Av. Comunitat Valenciana. “Amb la venda dels treballs que ells mateixos fan, es poden continuar comprant materials i també ajudar amb els gastos del viatge que anualment realitzen”, ha conclòs Gemma Córcoles. Productes que es poden adquirir tot l’any en les instal·lacions del TAPIS.

 

Pin It on Pinterest