Select Page

Del dissabte 18 de desembre al dijous 6 de gener

El proper dissabte 18 de desembre, amb una actuació de l’humorista Eugeni Alemany, començarà la programació nadalenca que per a Altea la Vella ha programat la seua responsable municipal, María A. Laviós. Esta programació conclourà el dia 6 de gener amb la cavalcada dels Reis Mags.

Segons ha detallat l´edil, “el programa d´activitats nadalenques per als propers dies a Altea la Vella és variat i està centrat en el públic familiar”.

A més, Laviós ha volgut posar èmfasi que “totes les activitats seguiran els protocols sanitaris corresponents i estes poden patir modificacions si així ho indiquen els protocols anti COVID del moment”.

Programació

Dissabte 18 a les 19:00h al Centre Cultural d’Altea la Vella, actuació del còmic Eugeni Alemany.

Diumenge 19 a les 18h, Centre Cultural, Concert de Nadal de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella.

Dijous 23, de 10:30 a 13:30 al pàrquing de la Biblioteca d’Altea la Vella es duran a terme activitats per a xiquets i xiquetes com la realització de la carta per al Pare Noel i entrega; castell inflable, entre d’altres.

Diumenge 2 de gener, a les 18h al Centre Cultural d’Altea la Vella es projectarà la pel·lícula infantil “A todo tren”.

Dilluns 3, a les 17h a la Biblioteca d’Altea la Vella, taller i presentació del llibre “Mi primo Quico y la oruga  mágica” de Sara Gregori i Lidia Olivo.

Dimarts 4 a les 17h a la Plaça de l’Església de Santa Anna es podran lliurar les cartes als Reis Mags amb la visita del Page Real i posterior xocolatada.

Dijous 6 des del Centre Cultural eixirà la cavalcada de Reis a les 11h en direcció a la Parròquia. Després de la missa es procedirà a l’habitual repartiment de regals per part de Ses Magestats.

Maria A. Laviós anima alteans, alteanes i residents a Altea la Vella a participar d’estos actes nadalencs i recorda l’obligatorietat de l’ús de la mascareta.

Pin It on Pinterest