Select Page

 L’actuació titulada “El Dia Nadal” tindrà lloc el pròxim 26 de desembre en el Centre Cultural d’Altea la Vella

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, representada per Aurora Serrat, ha presentat aquest matí en roda el concert de jazz “El Dia Nadal”. Un recital d’arranjaments de nadales que tindrà lloc el pròxim 26 de desembre en el Centre Cultural d’Altea la Vella a les 20.00 hores.

“Aquest concert és un gran regal nadalenc per a les famílies d’Altea que posaran un punt més de dolç en aquesta època de l’any. Vull agrair a Antonio i tot l’equip que hi ha darrere per la seua gran faena, dona molta satisfacció que hi haja músics de la nostra localitat que congenien i creen projectes com aquests; plasmant els seus estils musicals” ha assenyalat la regidora, Aurora Serrat.

L’actuació està conformada per Antonio Serrano, harmònica i piano; Mei de la Cruz, veu; Pepe Zaragoza, trompeta; Isaac Martin, guitarra; Andrés Lizo, contrabaix i Quique Ramírez en la bateria. El recital comptarà amb sorpreses; com la invitació de músics de la SFA (Societat Filharmònica Alteanense) o de la localitat, Grahyam Gouch, (cantant) Felipe Zaragozi (saxo) entre altres molt més.

“Representarem un repertori variat, nadales anglosaxones, espanyoles o d’Altea, com l’arranjament “Dia de Nadal” del mestre de la música del nostre municipi” ha explicat el músic Antonio Serrano, que ha remarcat que l’objectiu del recital és implicar els músic d’Altea.

La representació té influències de diferents estils musicals de països que ha viatjat Serrano, nadales anglosaxones que el músic va escoltar en la seua infància o repertoris musicals de quan el pianista pertanyia a la SFA.

Per part seua, la vocalista Mei de la Creu, ha assenyalat: “aquest concert em fa una il·lusió tremenda, des que Antonio està a Altea la música s’està movent i ens obri les portes als músics locals com jo, d’altra banda, tinc moltes ganes de compartir escenari amb aquests artista”.

Les entrades tindran un preu de 6 euros i es podran aconseguir en alteacultural.com o a la Casa de Cultura. “Els tiquets tenen un preu familiar perquè la ciutadania gaudisca de les magnífiques peces musicals en aquests dies de festivitat”, ha finalitzat l’edil, Aurora Serrat.

 

Pin It on Pinterest