Select Page

La Càtedra Annetta Nicoli ha col·laborat en la organització

Ahir, els alumnes de TAPIS Altea van participar en un taller de prevenció de la violència masclista per a persones amb diversitat funcional. L’activitat estava organitzada per la regidoria de Benestar Social i en la qual col·laborava la Càtedra Institucional d’Estudis Artístics Annetta Nicoli de la Universitat Miguel Hernández. Durant tot el matí, Tere Martinez Parra, llicenciada en Belles Art amb un màster en teràpies expressives, va dirigir la jornada amb el títol “Cartografies. El mapa de les nostres emocions” en el Centre Juvenil.

Este taller s’emmarca dins de la programació de la Càtedra amb motiu del 25-N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes. També inclou una conferència d’Itziar Ziga el dia 25 de novembre i dos tallers de Josebe Iturrioz el dia 2 de desembre, en la Facultat de Belles Arts.

Pin It on Pinterest