Select Page

L’edil de Comerç i Educació, Miguel de la Hoz informa que el proper divendres 2 de desembre, a les 18:30h, se celebrarà l’encesa de les llums de Nadal a la Plaça de l’Ajuntament. Encès que anirà acompanyat de sorpreses i una “xocolatada” per als assistents.

En paraules de l’edil, “ja tenim el Nadal a tocar i des de la regidoria de Comerç volem convidar la població a l’habitual inauguració del Nadal que serà el proper divendres dia 2 amb l’encesa de l’arbre de Nadal i el enllumenat especial d’estes dates”; al que ha afegit, “a més es podran escoltar nadales que els xiquets i xiquetes d´EsMuAltea interpretaran a la mateixa Plaça de l´Ajuntament i tot seguit s´encendran els llums”.

Una vegada encès l’enllumenat, la regidoria de Comerç oferirà una “xocolatada” per als presents.

I pel que fa a les diverses activitats de què es podrà gaudir durant el Nadal a Altea, el cicle de cinema infantil n’és una. En este cas organitzat per la regidoria d’Educació, de la qual De la Hoz també n’és responsable. Aquest cicle donarà inici el dissabte 3 de desembre a les 18:30h al Centre Social amb la pel·lícula “Encanto”; continuarà el dilluns 26 amb la pel·lícula “Saving Santa” i el dia 29 amb la pel·lícula “Canta 2”. Tancarà el cicle el film “Els barrufets i el poble amagat”, el dia 2 de gener. Totes les projeccions seran al Centre Social a les 18:30h amb entrada gratuïta.

Miguel de la Hoz reitera la invitació a participar en esta primera vesprada nadalenca i anuncia sorpreses i moltes activitats per a tots els públics durant les properes festes de Nadal.

Pin It on Pinterest