Select Page

La Regidoria de Comerç i l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea convoquen un any més el Concurs d’Aparadors de Nadal. Com ve sent habitual, tres seran els premis que s’atorguen i el termini d’inscripció en el mateix romandrà obert fins al 17 de desembre i esta es podrà formalitzar a les oficines d’AFIC o en AEPA; així ho han donat a conéixer Miquel Zaragoza, edil de Comerç i Pedro Cortés, membre de la Junta rectora de l’Associació d’Empresaris.
Miquel Zaragoza ha animat als comerciants alteans a participar en el concurs i ha explicat que la visita del Jurat, presidit este per l’alcalde i compost per membres de l’Ajuntament i d’AEPA, tindrà lloc el 18 de desembre i els guanyadors del concurs es donaran a conéixer el 22 de desembre a les 20:30 en Palau Altea. Segons els detalls oferits per l’edil socialista, “el jurat valorarà la composició, l’harmonia i equilibri de l’aparador”.
Zaragoza hi ha detallat que el primer premi obtindrà una quantia econòmica de 600€, finançats pel consistori; el 2n rebrà una televisió de plasma, obsequi d’AEPA, i el tercer premi està valorat en 300€ que també aporta l’Ajuntament.
Com a exponent del comerç alteà, Pedro Cortés ha ressaltat que “una manera de motivar la gent a què faça les seues compres a Altea és fent atractius els nostres aparadors, per això anime als comerciants alteans a participar i així procurar un major benefici per a tots en els temps de crisi”.
Per a efectuar les inscripcions es pot telefonar al telèfon 965 84 5789 de l’oficina AFIC o al telèfon 965 84 32 31 d’AEPA.


 

Pin It on Pinterest