Select Page

 JR Òptica, Nanos, Cafeteria Filharmònica i el Cantó del Palasiet també resulten premiats en les categories de comerços i hostaleria

El departament de Comerç ha entregat aquest matí els premis als millors aparadors nadalencs dels comerços del municipi. El jurat ha decidit que Boutique Arco i Oscar Plaza siguen els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal, en les seues respectives categories; establiments comercials i hostaleria.

“Un any més hem posat en marxa aquest popular concurs que ajuda a revitalitzar la nostra zona comercial, creant un ambient especial en les dates Nadalenques. Felicite els 26 establiments participants per sorprendre’ns, com en edicions anteriors, amb les seues propostes creatives”, ha comentat en regidor de Comerç, Miguel de la Hoz.

Els dos primers guardonats han adquirit un premi de 500€ a gastar en establiments d’Altea i dues setmanes de cunyes en Ràdio Altea valorades en 150€. Els segons premis, dotats amb 300€ de compres en comerços locals, han sigut per a JR Òptica i Cafeteria Filharmònica. I els tercers premis, de 150 € en compres, han recaigut en Nanos en la categoria d’establiments comercials i, en hostaleria, ha sigut el Cantó del Palasiet.

De la Hoz ha felicitat a tots als guanyadors per l’esforç dedicat en aquest “popular concurs que ajuda a revitalitzar la nostra zona comercial, creant un ambient especial en les dates nadalenques”

Pin It on Pinterest