Select Page

Les obres es realitzaran durant 2023 en les instal·lacions esportives d’Altea la Vella

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Pere Barber, ha anunciat la construcció de quatre pistes de pàdel en el complex esportiu d’Altea la Vella. L’obra serà subvencionada per la Conselleria d’Esports.

“En el projecte que hem encarregat està previst tornar a consolidar la zona, ja que ha estat exposada a la intempèrie més de 12 anys i posteriorment s’instal·laran quatre pistes de pàdel d’última generació, amb il·luminació, i preparades per a suportar els forts vents”, ha explicat l’edil Pere Barber.

El pressupost subvencionat ascendeix a 133.173€, procedents de la Generalitat a través de la seua Conselleria d’Esports, dins de la convocatòria per a rehabilitació i construcció d’espais esportius. Però les pistes “tindran un cost total 152.221€ i es realitzaran durant 2023. Durant els primers mesos de l’any es trauran a licitació” ha assenyalat el responsable de l’àrea.

El complex Joan Montiel d’Altea la Vella es va reconstruir l’any 2010, passant de tindre un sol camp de futbol 11 a ser una instal·lació esportiva amb un camp de futbol 8, zona de gimnàstica exterior, dues pistes de petanca i es va tindre la previsió de la construcció de quatre pistes de pàdel, de les quals només es va arribar a construir la fonamentació.

Pin It on Pinterest