Select Page

El termini d’inscripció comença el 14 de setembre

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix Pere Barber, ha posat en marxa les escoles esportives municipals per al curs 2022-2023. La inscripció es podrà formalitzar a partir del pròxim dimecres, 14 de setembre, fins al dia 30. L’activitat començarà a partir del 3 d’octubre.

La inscripció es realitzarà en el Centre Cultural Juvenil, en horari de 08.00 h a 13.30 h de dilluns a divendres, o a través dels mails deportes@altea.es i juventudydeporte@altea.es. Les inscripcions es formalitzaran una vegada signada i pagada la sol·licitud d’inscripció i autorització. L’elecció serà per rigorós ordre d’inscripció.

Igual que en la passada edició els esports que es podran practicar són: handbol, futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, tennis taula, hapkido, taekwondo ITF, wing-kids kungfu i escacs.

“Un any més posem en marxa les escoles esportives per a oferir una alternativa d’activitat física per als xiquets i joves de la localitat. Apostem pels esports que en edicions anteriors han tingut una gran demanda. Com en altres ocasions, l’elecció d’esport va en funció de l’ordre d’inscripció, per la qual cosa recomane que es facen al més prompte possible per a assegurar-se la plaça en l’esport triat”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports d’Altea.

El preu de la matrícula és de 15 € que s’abonaran a l’Ajuntament en un únic pagament. La quota d’assistència als cursos dependrà de cada modalitat. A partir del segon curs es podrà gaudir de descomptes. Més informació en el telèfon 965 841 334, en les oficines del Centre Cultural Juvenil de 08.00 h a 13.00 h o en deportes@altea.es.

 

Pin It on Pinterest