Select Page

Palau dels Esports d’Altea acollirà, dissabte que ve 16 de juliol, el torneig gaming Costa Blanca Sèries de Fifa 22, una activitat organitzada per les regidories d’Esports i Noves Tecnologies, regida per Pere Barber i per el coordinador de la jornada, Sebastian Gómez.

Com ha indicat l’edil, “els esports electrònics, més coneguts com a e-Sports estan tenint un gran creixement en els últims anys, hem decidit organitzar aquest torneig per a donar suport a aquest sector de l’esport i també perquè els joves i no tan joves gaudisquen d’un cap de setmana diferent”.

L’esdeveniment comptarà amb 64 participants que s’enfrontaran entre ells per a tractar d’alçar-se amb la victòria. Les partides començaran a les 10.00 hores i s’estendran fins aproximadament les 23.00 hores.

El torneig es disputarà en Play Station 4 (PS4) i amb la versió Ultimate Team, amb una primera fase de grups i les eliminatòries posteriors, a les quals accediran els dos primers de cada grup. S’han previst un total de 1.000€ en premis que es repartiran entre els millors jugadors del torneig.

Per a apuntar-se al torneig serà necessari inscriure’s en la següent web: http://www.costablancaseries.com/ Les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada i tindran un cost de 5.09€.

Pin It on Pinterest