Select Page

La regidoria d’Esports ha anunciat una nova edició amb múltiples novetats i nova destinació.

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat este matí la XVI edició del Motobus. Un nou viatge que, en esta ocasió, canvia el destí habitual al Circuit de Catalunya per desplaçar-se fins a terres andaluses; concretament a Jerez, al circuit de Jerez Ángel Nieto.

L´edil ha explicat que “hem decidit canviar el destí per dos motius, ja feia molts anys que anàvem a Catalunya i hi havia gent que demanava un canvi; encara que allà sempre ens han tractat molt bé, tant la gent del circuit com a l’hotel i el restaurant on sopavem”. Al que ha afegit, “creiem que un canvi sempre és bo i pot incentivar a venir gent nova que vulga gaudir d’esta experiència i també altres persones que ja havien vingut altres anys a Catalunya”.

Barber ha comentat que el nou destí de Jerez, “és un circuit amb molta història al motociclisme espanyol i on es va realitzar el primer motobús de la història el 1996, cosa que ens permet retre homenatge a Paco Cabrera, creador de la iniciativa”.

Este nou viatge del Motobus, que arriba a les 16 edicions, eixirà d´Altea el divendres 28 d´abril i es desplaçarà directament a l´hotel, situat a la localitat de Cádiz. Pel que fa a l’hotel, Barber ha assenyalat que “es tracta d’un hotel de quatre estrelles de la cadena Hipotels i es troba situat a la urbanització Sancti Petri, a Chiclana de la Frontera. Compta amb serveis com piscina, spa, restaurant i zones on poder relaxar-se i prendre alguna cosa tranquil·lament. A més d’estar situat a tocar de la platja”.

A l’arribada a l’hotel, prevista durant la vesprada de divendres, els participants gaudiran de vesprada i nit lliures i serà el dissabte 29, a primera hora, quan l’autobús eixirà cap al circuit de Jerez per gaudir dels entrenaments cronometrats.

El mateix dissabte està prevista una excursió nocturna al Port de Santa Maria per sopar a un dels millors restaurants de la zona i posteriorment tornar a l’hotel.

Diumenge, últim dia del viatge, l’expedició gaudirà de les curses al Circuit de Jerez i una vegada finalitzades es prendrà el camí de tornada cap a Altea.

El preu del viatge s’ha fixat en 260€ per a les reserves que es facen abans del 31 de març i 270€ les que es materialitzen després d’esta data. Un preu que Pere Barber ha qualificat de molt “competitiu, tenint en compte que seran dos nits en un hotel de luxe”. El preu inclou l’estada a l’hotel, l’entrada al circuit i el transport, finançat este darrer per la regidoria d’Esports.

Les inscripcions es faran a l’agència de viatges local B the Travel Brand, a través del telèfon 722 422 432, al correu altea@bthetravelbrand.com o acudint a les oficines. Per a la reserva de places caldrà fer un pagament de 150€ prèviament i abans del 31 de març la quantitat restant.

Per acabar, Pere Barber ha animat els aficionats al motociclisme a participar en esta nova edició del Motobús. “Recomane als interessats a participar que s’inscriguen ràpidament ja que creiem que en pocs dies es cobriran totes les places disponibles”. Ha declarat Barber, que ha conclòs agraint a l’agència local B the Travel Brand la seua feina per poder tirar endavant una edició més del Motobus.

Pin It on Pinterest