Select Page

4 de maig a partir de les 16:00h.

Altea serà la seu de la primera etapa de les dos que conformen la Challange Volta Alacant Cadets de ciclisme 2024. Així ho han informat l’edil d’Esports, Sara Soler; la regidora de Turisme, Xelo González i el President del Club Ciclista Pere Joan Caragol, Jaume Barber.

En paraules de l’edil d’Esports, “en una satisfacció que per primera vegada esta prova, que té més de deu anys, vinga a Altea”.

“Vindran els millors ciclistes nacionals a córrer esta carrera i segur que és un espectacle”, ha afegit l’edil, que agraeix al Club Ciclista Pere Joan Caragol la seua feina per portar este tipus d’iniciatives a Altea.

En nom del Club, Jaume Barber, ha explicat que “es tracta de la primera etapa de la Challenge Volta Alacant Cadets, que ha rebut el nom de Trofeu Visit Altea, i és una CRI, contrarellotge individual de 4,1 km. La cursa eixirà del Carrer Sant Pere, anirà fins a l’Albir i pujarà fins a Sant Xoxim, al Poble Antic, i això donarà molt de joc a la cursa perquè té una pujada important que segur marcarà diferències i és un bon preàmbul per a la segona etapa que es disputarà a Petrer”.

“És una volta molt arrelada a Espanya en què participen els millors equips de la categoria i és un orgull poder tenir-la a Altea”, ha apuntat Barber.

El president del Club Ciclista Pere Joan Caragol ha donat les gràcies a les regidories d’Esports i Turisme pel suport que les seues àrees presten a la carrera i ha revelat la seva il·lusió d’organitzar esta etapa durant molts més anys.

Finalment l’edil de Turisme, com a responsable de Visit Altea, patrocinadora de la cursa, ha donat les gràcies al Club Pere Joan Caragol per portar a Altea la cursa i, una vegada més s’ha referit a la importància del turisme esportiu per a la desestacionalització del sector turístic alteà.

“Es tracta d’una carrera d’àmbit nacional, on participaran al voltant de 200 corredors i portarà a Altea molts visitants durant la temporada baixa. Un fet que és d’agrair i per això no podem fer sinó altra cosa que donar suport a este tipus d’iniciatives”; ha conclòs Xelo González, responsable municipal de Turisme.

Pin It on Pinterest