Select Page

El proper dissabte 25 de juny el Palau dels Esports Vila d’Altea i el Pavelló Garganes seran la seu de les finals de Copa de Futbol Sala de les sis categories base masculines i femenines provincials. Així ho ha donat a confirmat el regidor d’Esports, Pere Barber.

Les categories a disputar són la Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Base Valenta, en les modalitats masculina i femenina i el calendari de partits és el següent:

Palau Vila d’Altea

  • 9:30 – Copa Aleví: CFS Dianense – CD Paidós Dénia
  • 11:00 – Copa Cadet: CFS Dianense – Petrel FS
  • 12:30 – Copa Segona Juvenil: Elx 2012 – Futsal Ibi
  • 17:00 – Copa Primera regional: Elx 2012 – Desemparats Oriola

El Juvenil de Calp Futsal -ja ascendit a DHJ- jugarà la Final de Copa de Primera Juvenil

Pavelló Garganes

  • 9:45 – Copa Benjamí: CFS Alfàs del Pi – Sporting Sant Vicent
  • 11:15 – Copa Infantil: Nova Elda FS – CFS Alfàs del Pi
  • 12:45 – Base Valenta: Futsal Sant Vicent del Raspeig – Joventut D´Elx
  • 17:00 – Copa Primera Juvenil: Calp Futsal- Sporting San Vicente

En paraules del responsable municipal d’Esports, “és un orgull que la Federació Valenciana de Futbol Sala haja triat Altea per disputar estes finals. Una elecció fonamentada en la possibilitat de disputar tots els partits un mateix dia en instal·lacions properes i en el cas d’Altea, totes dues instal·lacions estan disposades dins de la ciutat esportiva alteana a escassos metres una de l’altra; a més que compleixen tots els requisits sol·licitats per la Federació”.

Cal no oblidar que les últimes setmanes el Pavelló Garganes ha gaudit d’una millora important, com és el canvi del terra de la pista.

Des del Club de Futbol Sala Altea, col·laborador en el desenvolupament de la jornada, i la regidoria d’Esports es convida a la ciutadania a gaudir dels partits. L’entrada a les dues instal·lacions estarà oberta al públic i és gratuïta.

 

Pin It on Pinterest