Select Page

El proper 29 d’octubre, al Palau dels Esports tindrà lloc el segon Trofeu Vila d’Altea de Gimnàstica Rítmica, organitzat per la regidoria d’Esports i el Club Rítmica Altea. Esta és la segona edició d’este esdeveniment que reunirà a Altea gimnastes de tot el territori nacional i on participaran totes les pertanyents a l’Equip de Competició del club alteà.

Com indica l’edil d’Esports, Sara Soler, s’espera una gran afluència de participants, ja que a la primera edició van ser més de 200 les inscrites.

El Torneig Villa d’Altea contempla la participació en modalitat individual, duos, trios i conjunts de totes les categories, a partir dels 7 anys. Tindran medalla les tres primeres classificades de cada categoria i diploma fins a la sisena. Apunta l’entrenadora del club alteà i l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, Verónica Bódalo.

A partir de demà, l’organització farà arribar als diferents clubs del territori nacional la invitació a participar-hi; la normativa del trofeu i el full d’inscripció.

Des de l’àrea municipal d’Esports es convida la població alteana a assistir a este gran espectacle de Gimnàstica Rítmica on s’espera molt de nivell.

 

Pin It on Pinterest