Select Page

Tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig.

La regidora de Cultura, Pepa Victoria Pérez i el coordinador de la iniciativa, Vicent Llorens “El Xicón”, presentaven ahir a última hora del matí una nova edició del que ja és un consolidat “Ral .li Fotogràfic Vila d’Altea”. Des de l’organització es donen a conèixer les bases d’esta setena convocatòria a què a partir d’e hui es podran inscriure els interessats a participar-hi.

“Un any més anunciem la posada en marxa de setena edició del Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea i este any les dates triades per a la seua celebració són el 10 i 11 de maig. A partir de ja estan habilitades les bases de la convocatòria i les inscripcions a www.alteacultural.com  o a la pròpia Casa de Cultura i ja es pot inscriure la gent”; explicava l’edil de Cultura, que recordava que no hi ha límit d’edat per participar-hi, simplement estar proveït d’un DNI o NIE.

Segons les dades aportades per Pérez, fins al 5 de maig la taxa d’inscripció serà de 10€ i entre els dies 6 i 8 el preu ascendirà a 12€.

Pel que fa a l’agenda de la convocatòria, esta començarà el divendres 10 de maig a les 20:00h a la Casa de Cultura, amb el lliurament dels objectius del concurs i l’acte de benvinguda als participants. El dia següent, dissabte, entre les 11.00 i les 13.00h es procedirà al lliurament de fotos i el dia 25 de maig es projectarà un audiovisual del Ral.li i es procedirà al lliurament de Premis. Uns premis, que com que l’edil ha desvetllat, han pujat la seua quantia i en total es repartiran 1.100€ en premis, que van des dels 500 al primer premi a la col·lecció; el 2n premi 300€; el tercer, 200€ i la millor imatge del Ral.li estarà premiada amb 100€.

Pepa Victiria Pérez ha agraït el treball de coordinació de la iniciativa a Vicent Llorens, a qui ha qualificat com “l’ànima máter” del “Ral.li Fotogràfic”; alhora que també ha donat les gràcies a Kite Optics i Kenko perquè un any més, i des del seu inici, col·laboren amb la iniciativa.

Per la seua banda, Vicent Llorens ha detallat que “es tracta d’un concurs fotogràfic les fotos del qual han de ser directes de càmera, sense retocs. S’utilitzen càmeres digitals i les fotos han d’estar disparades en format JPG. Qualsevol foto editada queda desqualificada”.

Llorens ha agraït la col·laboració municipal i ha animat la participació. Per a Vicent Llorens, Altea ofereix moltes possibilitats i ha recalcat que, “la gent ve a Altea molt contenta a participar en este concurs perquè la llum, els carrers, les passejades, la platja, les passejades pel Poble Antic, entre altres possibilitats, fa que alguns participants decidisquen passar el cap de setmana al municipi”.

“Intente que siga un Ral.li fàcil i que pràcticament sense agafar el cotxe es puga fer el concurs”; ha conclòs Vicent Llorens, que s’ha mostrat satisfet perquè l’activitat ja compleix set anys i amb cada vegada més participants.

Pin It on Pinterest