Select Page

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ha obert la convocatòria de projectes i Open Studios per a participar en la V edició de la ‘Nit de l’Art’, una esdeveniment que busca dinamitzar la cultura del municipi i se celebrarà els dies 2,3 i 4 de juny de 2022

D’una banda, s’obri la convocatòria de projectes de performance, instal·lació i vídeo creació‘Nit de l’Art’, part essencial de l’esdeveniment. Les propostes seleccionades reben una dotació de 500€ en concepte de premi per a la seua realització.

També es poden inscriure ja els interessats en la convocatòria d’Open Studios, iniciativa per a mostrar els tallers d’artistes i artesans de la localitat al públic de la ‘Nit de l’Art’. Enguany com a novetat, en aquesta convocatòria, s’afig la possibilitat, per a tots aquells artistes que no disposen d’un taller i vulguen donar a conéixer el seu treball, de presentar una peça que serà exposada en dos espais de la ruta guiada als tallers. La participació és gratuïta.

Els tallers i estudis d’artistes podran inscriure’s entre 1 de febrer i el 17 de març. Les bases de les dues convocatòries estan disponibles en les pàgines web alteacultural.com i www.salmaia.net en el Facebook de la ‘Nit de l’Art’. Per a més informació es pot contactar a través de l’email nitdelartaltea@gmail.com.

“La Regidoria de Cultura continua apostant per projectes com la ‘Nit de l’Art’, que ja forma part intrínseca de la vida cultural del municipi i donen visibilitat a l’important treball dels nostres artistes”, ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura.

Pin It on Pinterest