Select Page

Al matí d’ahir, Diego Zaragozí, alcalde d’Altea i Anna Lanuza, regidora de Sanitat, reben la visita del director general de Salut Pública, José Vicente Pascual Martínez, que ha estat acompanyat per directives dels departaments de Farmacologia, Salut i Alimentació. A la reunió han abordat importants aspectes sobre la importància de la salut pública a la societat així com la importància de la prevenció.

Tant des del Consistori, com des del mateix departament de salut, coincidien que “unir tasques i esforç és fonamental per arribar a la ciutadania i donar a conèixer tots els recursos que des de les diferents àrees de salut tenen a la seua disposició”.

També s’han posat sobre la taula les campanyes de prevenció adreçades a la població, com és la del càncer de còlon o la més nova de la que ja s’està avisant per carta com és la del càncer de cèrvix, així com el virus del papil·loma humà.

“Una reunió més que fructífera de què s’han marcat una sèrie de projectes a posar en marxa sempre enfocats a la ciutadania”. S´ha assegurat des de l´Ajuntament.

Pin It on Pinterest