Select Page

Xelo González realitza un balanç molt positiu de la participació d’Altea a la Fira Internacional de Turisme.

En tornar de FITUR i Madrid Fusión, l’edil de Turisme, Xelo González ha realitzat balanç de la participació d’Altea a ambdues Fires. Pel que fa a FITUR, González ha indicat que “han sigut intenses jornades de treball amb reunions, presentacions, firmes de convenis i demostració culinària inclosa, en què hem apostat per l’accessibilitat com a transversal al DTI”.

A més de recordar totes les accions dutes a terme per Altea en el marc de FITUR, Xelo González agraeix les col·laboracions rebudes a la promoció d’Altea, com han sigut les realitzades pel Cantó del Palasiet, amb la demostració culinària que va dur a terme i les col·laboracions al kahood per a públic familiar que tenia lloc el cap de setmana. Col·laboracions en què es van regalar una estada, baptisme de golf i sopar. Tot això gentilesa de suites-Altea El Amante; Club de Golf i restaurant E-Tika. O l’estada, navegació a vela i tast de cerveses per gentilesa d’apartaments Vero Holidays; Club Nàutic d’Altea i Cerveses Althaia. “A tots vosaltres moltes gràcies per la vostra aportació a este Kahood organitzat per espai Costa Blanca”; ha declarat la regidora.

A més, en el transcurs de la fira, es duia a terme una gincana anomenada Marco Topo; una web de Turisme Familiar que Altea té molt present i on a través d’uns adhesius i un mapa interactiu amb preguntes s’anaven resolent els misteris i visitant llocs; a més a més de un showcooking a càrrec del restaurant Shija.

Altea ha estat present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid fins diumenge passat donant visibilitat als distintius turístics que té la població com la nàutica, el golf, el ciclisme, la cultura i el medi ambient, entre els quals el turisme familiar està molt present.

Pin It on Pinterest