Select Page

L’edil de l’àrea d’Igualtat, Anna Lanuza, informa que durant el Mig Any s’instal·laran a la carpa festera el Punt Violeta i el Punt Arcoiris. “S’acosten les festes del Mig Any i els punts Violeta i Arcoiris, gestionats per la regidoria d’Igualtat i el primer en col·laboració amb Creu Roja, estaran operatius a la carpa en horari de 23.00 a 03.00 hores”; ha detallat la responsable municipal d’Igualtat.

En paraules d’Anna Lanuza, “estos Punts cada vegada compten amb més usuaris i el que s’hi fa és principalment oferir informació i sensibilització als qui s’hi acosten, a més de ser un recurs més davant de possibles agressions de caràcter xenòfob o masclista al ser punts de dissuasió, ja que són zones segures on les víctimes troben atenció”. “Cal recordar que sempre estem en contacte amb la policia i serveis sanitaris”; afegeix l’edil.

“Volem posar en relleu la importància que tenen estos punts” destaca la regidora, “ja que molta joventut, principalment dones, ens han dit que es troben més segurs sabent que al lloc d’oci estan instal·lades estes zones d’atenció. En definitiva, esta és la finalitat, que totes i tots puguen compartir espais de diversió de manera segura”.

“Des dels departaments de Benestar Social i Igualtat ens sentim més que satisfets i satisfetes de saber que la tasca dels punts arriben a la ciutadania”; ha declarat Lanuza, que finalment anima els i les assistents, dissabte a la nit a les festes del Mig Any a la carpa festera a acostar-se a estos punts que s’instal·laran dins de la mateixa carpa. “Invite a acostar-se i participar dels punts Violeta i Arcoiris que, com sempre diem, estan al servei de la ciutadania com a punts de referència, atenció i informació”.

“També vull donar les gràcies al voluntariat de Creu Roja per la seua disposició en la participació al punt Violeta així com al personal dels departaments de Benestar Social i Igualtat que també estaran dissabte a la nit atenent al punt Arcoiris”. Ha conclòs la responsable municipal d’Igualtat i Benestar Social, Anna Lanuza.

Pin It on Pinterest