Select Page

Més de 500 persones han passat pels llocs ubicats a la zona festera al pàrquing Basseta-Centre.

 El regidor d’Igualtat i Benestar Social, José Luis León Gascón, fa un balanç molt positiu del funcionament dels Punts Violeta i Arco Iris durant les festes patronals. “Els punts han complert amb el seu objectiu de garantir unes festes lliures dʻagressions sexistes i homòfobes, i han assegurat un espai lliure i segur a totes les persones que han acudit a gaudir amb les actuacions musicals”.

El regidor ha assenyalat que “els Punts Arc Iris i Violeta han estat presents durant totes les festes i sigut atesos per l´Associació Dones amb Veu de la Marina Baixa, així com per la tècnica d´Igualtat i una treballadora social”. Als Punts s’ha repartit informació sobre com aconseguir unes festes lliures d’agressions sexistes; què fer en cas de punxada; informació en matèria d’assessorament i acompanyament per a qualsevol dona que s’haja sentit intimidada o agredida sexualment, així com per a les persones que per la seua orientació sexual pateixen qualsevol mena de discriminació, assetjament o agressió”; ha detallat León Gascón.

“Els Punts Violeta i Arco Iris en estes festes patronals han servit per sensibilitzar la població alteana sobre la violència de gènere, que és aquella que exerceixen els homes sobre les dones pel sol fet de ser-ho i que està basada en la desigualtat”, ha comentat el responsable municipal, que ha realitzat un balanç molt positiu d’aquests punts informatius, que també aborden “la prevenció a les dones de l’assetjament i les agressions sexuals durant les festes i avancen en la idea de construir una societat diversa on totes les persones siguem tractades per igual independentment del nostre sexe o orientació sexual”. Ha conclòs el regidor.

 

 

Pin It on Pinterest