Select Page

El 26 de febrer tindrà lloc l’etapa Altea-Serra Gelada.

Un any més, l’organització de la Costa Blanca Bike Race ha triat Altea com a seu de la seua segona etapa, que tindrà lloc el dia 26 de gener. Així ho han fet conèixer l’edil d’Esports, Sara Soler i el director de la cursa, Fermín Egido.

Com ha indicat Soler, el dia 26 de gener Altea acollirà la Costa Blanca Bike Race en la desena edició. Altea ha estat present a totes elles i en esta ocasió la eixida de la segona etapa es durà a terme des d’un lloc emblemàtic a Altea com és la Plaça de l’Església.

“Creiem que el Poble Antic d’Altea és un lloc molt bonic per al desenvolupament d’esta carrera, on a més de gaudir els ciclistes baixant l’empedrat, el públic també ho fa veient-los perquè a més participen ciclistes professionals d’àmbit internacional”; ha assenyalat la responsable municipal dʻEsports.

La Costa Blanca Bike Race és una carreta de MTB dividida en 4 etapes en la seua modalitat de Full o de dos etapes a Half, en què es pot competir de forma individual o per parelles i en què participen ciclistes dels cinc continents.

Per al consistori alteà i per a la regidoria d’Esports, en este cas, “és un plaer que es facen estes proves ací a Altea”. Ha comentat Sara Soler, que ha agraït a l’organització el que haja portat a Altea un any més esta vistosa i important cita amb el ciclisme.

En nom de l’organització, el director de la prova Fermín Egido ha apuntat que “per a l’organització és un plaer tornar a Altea i és la vuitena vegada que sortirà des d’Altea per a la mítica crono que s’ha convertit en una de les etapes més emblemàtiques del panorama internacional”.

En paraules d’Egido, “este any rebem gairebé 600 corredors, pujant la taxa de ciclistes internacionals, amb un 60% nacional i un 40% internacional procedents de 25 països. Una bona dada perquè gràcies al recorregut que hem desenvolupat a Altea, que va des d’un dels llocs més pintorescos del panorama nacional que és la Plaça de l’Església d’Altea, recorrerem els seus carrers empedrats i també intentarem maximitzar este impacte per que tothom que li agrada la Mountain Bike ho descobrisca, puga gaudir dels seus carrers i puguen venir a Altea”.

Finalment, en nom de la Costa Blanca Bike Race, Fermín Egido ha convidat alteans i visitants a gaudir de la prova. “És un espectacle molt divertit de veure i segur que a tots els ciclistes participants els encantarà sentir la calor del públic d’Altea animant pels carrers. Esperem que tots puguem gaudir d’un dia fantàstic en esta desena edició de la Costa Blanca Bike Race”. Ha declarat Egido.

2º Etapa: Altea-Serra Gelada

Etapa de 14 quilòmetres amb 614 metres de desnivell, amb eixida a la Plaça de l´Església d´Altea i arribada al cim de Serra Gelada.

És una crono escalada individual en què eixiran els ciclistes un per un en tandes de 30 segons des de la part més alta d’Altea, amb el quilòmetre asfaltat més dur d’Europa a les rampes de Serra Gelada; segons dades ofertes per l’organització.

Pin It on Pinterest