Select Page

Des del passat dilluns 19 de juliol i fins al 29 d’agost, es podrà gaudir de Balconades d’Altea, l’exposició a l’aire lliure de llenços penjats dels balcons de nucli antic d’Altea, creats per artistes consolidats o amateurs.

En esta edició han participat 59 artistes amb tècniques variades, ja que les condicions de Balconades estableixen que la tècnica i el tema són lliures, només condicionades a què l’exposició és exterior. La mostra de llenços pot gaudir-se en els carrers més cèntrics del nucli històric d’Altea: Plaça de l’Església, carrers Sant Miquel, Major, Salamanca, Portal Vell i Concepció. La regidoria de Cultura ha editat un plànol amb tota la informació sobre la mostra i un mapa per localitzar la ubicació de cada llenç.

Aurora Serrat ha convidat a alteans i visitants a gaudir d’esta “galeria d’art a l’aire lliure que aporta vistositat i elegància als balcons del centre històric”. I valora la cita com “una ocasió perfecta per gaudir de l’art fent una passejada pels carrers d’Altea”.

Des de 2009, i a causa de l’èxit, l’exposició es trasllada a l’Alfàs de Pi (del 3 de setembre a l’1 d’octubre), i des de 2011 a Agost (del 6 al 17 d’octubre) i Benimantell (del 5 al 30 de novembre).

Pin It on Pinterest