Select Page

“Juan Navarro Ramón i Altea” tindrà lloc el dijous 18 de gener a la Casa de Cultura

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Cultura, vol rendir homenatge i posar en valor una vegada més la figura del pintor alteà Juan Navarro Ramón per commemorar el 120è aniversari del naixement de l’artista i per a això ha projectat una jornada dedicada a la seua vida i obra. Així ho informa l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez.

Esta jornada, en què s’exaltarà la figura de l’artista, tindrà lloc el dijous 18 de gener a partir de les 09:00h a la Casa de Cultura d’Altea i durant la mateixa es desenvoluparan diverses taules rodones amb reduïdes ponències centrades en les aportacions d’alteans sobre Navarro Ramón.

En paraules de Juana María Balsalobre, comissària de l’efemèride, estudiosa i coneixedora de l’obra de l’artista, “és una trobada que té com a objectiu aportar, compartir, donar vida i visibilitzar l’artista, creador referent fonamental de l’art al segle XX ”.

“Es tracta d´una jornada participativa i està articulada com una important contribució amb fonts orals en què es tractarà de fixar la memòria sobre el nostre pintor”; ha afegit Balsalobre qui qualifica l’artista com “un dels millors pintors del segle passat”.

A més d’esta jornada d’estudi i coneixement de l’obra del pintor alteà Juan Navarro Ramón, al 120è aniversari del seu naixement, la regidoria de Cultura ha disposat una exposició de la seua obra a l’aire lliure, reproduïda en tòtems que estarà ubicada al Passeig, concretament a la “Platja del Bol”, la inauguració de la qual tindrà lloc el divendres 19 de gener a les 12:00h. Una exposició que la responsable municipal de Cultura Pepa V. Pérez convida a visitar per conèixer un dels artistes més internacionals que ha donat el municipi d’Altea.

Pin It on Pinterest