Select Page

La temàtica de la Trobada ha girat al voltant de la música i la natura.

Des del passat 11 d’abril i fins a hui, una delegació alteana composta per l’edil d’Educació i la tècnica d’àrea, Xelo González i Mari Ángeles Berenguer, respectivament; la directora de l’IES Bellaguarda, Maria José Llorca; Zino Vreysen, president del Comitè de Joves i els músics Elena Martínez Llorca i Joan Pérez Bolo, estan participant a la 48 Trobada General del Douzelage que se celebra a Sherborne, Regne Unit.

“Els joves que ens acompanyen formaran part de sessions de treball en què s’intercanviaran experiències sobre el patrimoni històric i cultural dels municipis, participaran en diferents tallers i presentació amb els membres de la resta de països assistents”; assenyala la responsable municipal d’Educació.

En paraules de l’edil, “esta trobada és una oportunitat per compartir amb la resta de països com veuen, mostren i posen en valor la música i la natura a Altea. A més, és una oportunitat de poder implementar al nostre institut experiències d’altres participants”.

Xelo González ha conclòs ressaltant la importància d’estes trobades i anima la joventut alteana a informar-se sobre este tipus de programes que ofereixen moltes possibilitats d’aprendre i viure noves experiències.

Pin It on Pinterest