Select Page

Les aules estaran obertes els dies no lectius però sí que són laborals

La regidoria d’Educació ha convocat una nova edició de l’Escola de Nadal per a xiquets d’entre 3 i 12 anys. La regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, ha explicat que “la intenció és facilitar la conciliació dels dies de vacances escolars amb la feina dels adults i que els xiquets puguen tindre una activitat divertida i segura”. Les activitats es portaran a terme en el centre FPA Algar en horari de 9 a 14 hores durant els dies laborals no lectius: 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre; i 3, 4, 5 i 7 de gener.

Segons ha detallat Vanesa Ferrer, de Projectes Educatius Altea, “cada matí serà com un dia de festa amb activitats relacionades amb Nadal com manualitats, excursions, música, balls, tallers de cuina, jocs i, sobretot, molta diversió”. L’edil recorda que s’usa el terme “escola” perquè els alumnes aprenen “però és en format vacances”.

El preu total de l'”Escola de Nadal” és de 70 euros per als onze dies programats i existeix l’opció de pagar 12 euros per a l’assistència d’un dia solt. Per a les inscripcions cal telefonar o enviar un missatge mitjançant Whatsapp al 604 400 213 a través del qual s’enviarà l’enllaç per a registrar la inscripció.

Pin It on Pinterest