Select Page

L’edil de Joventut qualifica d’èxit rotund la desena edició de La Fira del Joc, organitzada per l’associació Dragón.

D’èxit rotund ha qualificat l’edil de Joventut, Germán Manjón, la 10a edició de “La Fira del Joc”, organitzada per l’associació Dragón, que tenia lloc dissabte passat al Centre Juvenil . Al voltant de mil persones van gaudir d´esta fira de jocs de taula, amb tornejos i activitats destinades a tota la família.

Com a responsable de Joventut, Manjón ha volgut donar l’enhorabona a Dragón per l’èxit de la jornada i li ha agraït la feina feta perquè un any més, els alteans i les alteanes hagen pogut gaudir d’un dia d’oci cultural en què els protagonistes han sigut els jocs de taula.

Segons les dades aportades per l’edil, les cadires instal·lades van ser 450 i, tant al matí com a la vesprada, van estar plenes i fins i tot es va haver d’esperar en certs moments del dia per poder accedir-hi.

 

Pin It on Pinterest