Select Page

Huí al matí, el president de l’associació Dragón Altea, José María Selles i el regidor de Joventut, Germán Manjón, han anunciat la celebració, el proper 4 de novembre, de la 10a edició de “La Fira del Joc”; una jornada de oci cultural en què els protagonistes són els jocs de taula.

Tornejos, demostracions, tallers, premis, activitats, botiga de jocs són algunes de les coses que els participants trobaran en esta jornada de oci destinada als amants dels jocs de taula, de totes les edats i gustos. Així ho ha indicat l’edil de Joventut, que convida a la població a participar en esta jornada que donarà inici a les 10:00 hi es prolongarà fins a les 21:00 h.

“Un any més l´associació Dragón es posa al capdavant de l´organització de l´esdeveniment que ha anat creixent i este any tornem a apostar per este tipus d´oci saludable que hui dia torna a estar de moda i va dirigit a tots els públics” ; ha assenyalat Germán Manjón.

Com a responsable de l´organització, Sellés ha agraït al departament de Joventut el suport a este esdeveniment d´oci saludable i molt divertit.

“Esta és l’any que més editorials vénen a la fira, ja que cada vegada és més reconeguda a nivell comarcal i nacional”, ha explicat el president de Dragón. José María Sellés ha apuntat que “des de l’associació el que volem fer és que qualsevol persona, de manera individual o en família, vinga. Es trobarà amb jocs en què una persona explicarà el funcionament del mateix i l’únic que has de fer és jugar. Hi haurà tallers en horari de matí i vesprada i també jocs de rol per a les persones que els agrada esta modalitat”.

L´assistència a l´esdeveniment és gratuïta, tot i que cal fer una reserva prèvia de l´entrada. Des del QR del cartell o des del web d’entradium podeu reservar  l’entrada d’accés.

Com a responsable de Joventut, Germán Manjón ha agraït a l’associació Dragón Altea la seua predisposició per organitzar esdeveniments i convida alteans i alteanes a gaudir de La Fira del Joc, jornada d’oci cultural.

Pin It on Pinterest