Select Page

Les jornades gastronòmiques, en què participen catorze restaurants d’Altea, tenen lloc del 12 al 21 de novembre.

“Quin millor lloc que el Mercat Municipal per inaugurar unes jornades gastronòmiques en què el producte de proximitat és la seua base”. Amb estes paraules i una degustació d’Olleta de Blat amb polp, l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz i el Xef del Cantó del Palasiet, Vicente Orozco, guanyador de la passada edició, han donat el tret de eixida a esta nova edició de la Cuina de les Barques.

Hui a les 11 del matí, els clients del Mercat Municipal, comerciants i usuaris de la zona han pogut tastar un dels plats que forma part del menú que el Cantó del Palasiet ha configurat per delectar el paladar d’alteans i visitants en estos dies.

“Són 14 els restaurants que, amb les diferents apostes, posen els millors plats alteans de la mar a les taules a l’abast dels comensals. Els menús van des dels 25 als 45€ i ofereixen gran varietat de guisats, cruets, salaons i arrossos entre d’altres”. Ha recordat l’edil de Comerç, que ha indicat que també els productes de l’horta alteana són molt presents a La Cuina de les Barques.

Casa Vital; Maná lounge-beach; Club Nàutic Bon Vent; El Cantó del Palasiet; El Pescador; Terramaris; Mallol; Ca Pere; Bistro La Clau d’Altea; In Bocca al lupo; Rumors; El Gallet; Bistro Shabby Chic i l’Olleta, són els 14 establiments d’hostaleria que es diputaran estos dies el favor del públic.

Els comensals de les jornades, a més de valorar els menús, podran participar al sorteig de regals que la Cuina de les Barques organitza gràcies a la col·laboració de cervesa Althaia; Borpe; Príncipe d’Azahar i Xocolates Clavileño.

 

“A més de gaudir de la millor cuina marinera alteana, aquells que assistisquen a les jornades, estaran ajudant la restauració a recuperar-se d´un any difícil com el transcorregut”. Ha declarat Miguel de la Hoz instant a la participació.

Pin It on Pinterest