Select Page

Nuria Mulet, Elena Bernal, Lina Aracil, Elena Alfaro i Ana Soliveres componen el grup de dones que viatjaran a Malta, durant els dies 22 a 28 d’octubre, per participar en un projecte sobre protecció de la infància, que tindrà lloc al Conservatori Vincenzo Bugeja de la localitat de Qawra.

L’objectiu principal de la trobada és oferir a les participants, treballadores de l’àmbit dels serveis socials i joventut, formació complementària per abordar la protecció i la cura de xiquets i xiquetes en risc d’exclusió o que es troben en situació de vulnerabilitat.

El regidor de Projectes Europeus de l’Ajuntament, Germán Manjón, s’ha reunit amb les cinc participants dies abans de la seua partida i ha compartit els beneficis que els programes i projectes oferts per la Unió Europea tenen tant per a la pròpia corporació alteana com per a la ciutadania en general i molt particularment la joventut.

A més de representants de Malta i Espanya, la trobada comptarà amb participants procedents de Letònia, Romania i Itàlia.

Empowering Youth in Care, EYC, entitat organitzadora, té com a finalitat proveir assistència residencial per a xiques adolescents amb dificultats d’integració o greus problemes de conducta, sense distinció de raça, religió o orientació sexual, oferint a més assessorament i assistència terapèutica a les joves que així ho necessiten.

Per a més informació sobre els programes i projectes gestionats des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, podeu contactar al correu europa@altea.es , o seguir-la a @euroaltea.

Pin It on Pinterest