Select Page

Formaran part del projecte ‘Discover you – through art’

El regidor de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, Germán Manjón, s’ha reunit amb Alba Zaragoza, Ana Lucía Pérez, Cristina Ellingsvoll i Alina Porumbel, les quatre joves que participaran en la trobada internacional pertanyent al projecte europeu ‘Discover you -through art’, descobreix-te a través de l’art.

La trobada, que es desenvoluparà entre els dies 10 i 18 d’octubre de 2023 a Calàbria (Itàlia), comptarà amb la participació d’un total de 42 joves procedents de sis països: Itàlia, Grècia, Espanya, Polònia, Bulgària i Romania. El seu principal objectiu és compartir experiències i aprofundir sobre les possibilitats que ofereix l’art com a eina per a millorar el desenvolupament personal i professional.

‘Discover you – through art’ concep l’expressió artística com un element potenciador de la creativitat que ha d’aprofitar-se més enllà de l’àmbit cultural, i que pot ajudar la joventut a innovar davant els diferents reptes o problemàtiques als quals s’enfronta en el seu dia a dia.

“Des de EuroAltea, continuem amb la labor d’acompanyar a la joventut i facilitar-los la participació en els projectes europeus. Les mobilitats juvenils internacionals són una experiència única i molt enriquidora que hem de promocionar, perquè impliquen un gran aprenentatge per a la nostra joventut”, ha afirmat Germán Manjón, regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea.

Com la resta d’activitats desenvolupades a l’empar del Programa Erasmus+, la trobada es basarà en mètodes i tècniques d’educació no formal que inclouran, entre altres, discussions i debats, presentacions interactives, tallers d’edició d’imatges i vídeos, simulacions o activitats basades en jocs de rol, fomentant l’educació no formal.

L’edat dels participants oscil·larà entre els 18 i 25 anys, a excepció d’un líder de cadascun dels països representats, que serà un treballador del sector de la joventut que no té limitada l’edat.

Totes les mobilitats juvenils són finançades pel programa europeu Erasmus+, i Altea compta ja amb més de 230 joves que han viscut aquesta experiència. Tot aquell que estiga interessat a participar i informar-se sobre aquests projectes ho pot fer contactant amb l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, en el correu europa@altea.es

Pin It on Pinterest