Select Page

El regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea, Germán Manjón, va rebre la setmana passada als quatre joves que participen en la mobilitat Erasmus+ ‘Gender and climate education for youth’, que es desenvolupa a Hongria entre el 24 de setembre i el 2 d’octubre de 2023.

Aquesta nova mobilitat brinda l’oportunitat a Carlos Garcia, Daniel Lorenzo, Pablo Coves i Iker Cantero, al costat de 25 joves més de diferents nacionalitats, d’aprendre i aprofundir sobre diversos aspectes de la igualtat de gènere i de la lluita contra el canvi climàtic.

L’objectiu principal d’aquest projecte és aprofundir sobre la relació existent entre el canvi climàtic i les qüestions de gènere. Les activitats a realitzar durant aquesta mobilitat, a més, els ajudaran a desenvolupar i potenciar habilitats per a liderar grups i organitzar conferències i esdeveniments en els quals exposar i difondre iniciatives juvenils.

Amb això es pretén augmentar la sensibilització dels joves en l’àmbit mediambiental integrant les temàtiques de la inclusió social i de gènere. A més, els participants aprenen com la tecnologia pot ser un gran aliat en l’acció contra el canvi climàtic.

“Dins dels nostres objectius es troba acompanyar als joves d’Altea en el seu desenvolupament com a ciutadans conscients i actius sobre problemàtiques tan reals com el canvi climàtic. Mitjançant els projectes europeus d’intercanvi oferim a la joventut l’oportunitat d’aprendre de manera no formal, actuar en un entorn internacional i empoderar-los davant els grans reptes als quals ens enfrontem” afirma Germán Manjón, regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea.

Totes les mobilitats juvenils són finançades pel programa europeu Erasmus+, Altea ja compta amb més de 220 joves que han viscut aquesta experiència. Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea, en el correu europa@altea.es

Pin It on Pinterest