Select Page

Les regidories de Turisme i Comerç han organitzat una jornada formativa sobre accessibilitat adreçada a personal de sala en restaurants i treballadors del sector comercial alteà. La jornada tindrà lloc el proper 30 d’octubre i es desenvoluparà en dos sessions. Una en horari de matí i una altra de vesprada. Totes dos a la Casa de Cultura.

El curs, que inclou accions formatives teòriques i pràctiques, serà impartit per ILUNION del Grup Social ONCE. Amb el títol “Introducció a l’Accessibilitat Universal i Pautes d’Atenció a Persones amb Discapacitat”, els assistents rebran nocions sobre l’abast del concepte de Disseny Universal com a factor estratègic en la concepció de nous entorns, serveis i productes.

La sessió del matí, que tindrà lloc de les 9:00 a les 12:00 h, estarà dirigida a personal de sala en restaurants; mentre que la de la vesprada es reserva per a treballadors del sector comercial. Així ho ha explicat l´edil de Turisme, Xelo González.

“L´objectiu d´esta jornada de formació és que els comerciants i treballadors del sector de l´hostaleria coneguen les necessitats que s´han de cobrir per aconseguir una plena inclusió i es formen sobre les pautes d´atenció específiques en les relacions amb clients que tenen una discapacitat” ; ha subratllat l´edil de Comerç, Jose Maria Borja.

“Estes accions estan emmarcades dins dels treballs de formació del DTI, Distintiu Turístic Intel·ligent. L’accessibilitat està inclosa com un dels eixos principals dins de les prioritats del projecte com a Destinació Turística”. Ha apuntat la responsable municipal de Turisme, que ha conclòs assenyalant que “l’objectiu és comptar amb una ciutat pensada per a tothom sense distincions i este tipus de formació fa que tant el personal de la restauració com els comerciants tinguen una visió més àmplia i treballen des de la perspectiva de tenir també en compte l’accessibilitat universal”.

Es tracta d’una jornada de formació gratuïta per als participants i la inscripció s’ha de fer a turismo@altea.es

Pin It on Pinterest