Select Page

Les regidories de Turisme i Participació Ciutadana van organitzar dilluns passat una jornada formativa sobre accessibilitat dirigida a personal tècnic de l’Ajuntament i del sector comercial alteà. El curs, que incloïa accions formatives teòriques i pràctiques, va ser impartit per ILUNION del Grup Social ONCE.

En la primera de les sessions, sota el títol “Introducció a l’Accessibilitat Universal i Disseny per a Tots”, els funcionaris locals van comprendre l’abast del concepte de Disseny Universal com a factor estratègic en la concepció de nous entorns, serveis i productes.

A la vesprada, empresaris i comerciants van conéixer les necessitats que s’han de cobrir per a aconseguir una plena inclusió i es van formar sobre les pautes d’atenció específiques en les relacions amb turistes que tenen una discapacitat.

Aquestes accions estan emmarcades dins dels treballs de formació del DTI i a la recerca de la consecució de la Certificació en la Norma. L’accessibilitat està inclosa com un dels eixos principals dins de les prioritats del projecte com a Destinació Turística. L’edil de Turisme, Xelo González, ha explicat que “l’objectiu és comptar amb una ciutat pensada per a tots sense distincions, i aquest tipus de formació fa que tant els nostres tècnics com els nostres comerciants tinguen una visió més àmplia i treballen des de la perspectiva de tindre també en compte l’accessibilitat universal”.

Pin It on Pinterest