Select Page

La regidoria de Turisme va organitzar divendres passat, la cinquena i sisena jornada formativa sobre accessibilitat dirigida a personal tècnic de l’Ajuntament i del sector comercial alteà.

El curs, que incloïa accions formatives teòriques i pràctiques, va ser impartit per ILUNION del Grup Social ONCE. En la primera de les sessions, sota el títol “Introducció a l’Accessibilitat Universal i Disseny per a Tots”, els funcionaris locals van comprendre l’abast del concepte de Disseny Universal com a factor estratègic en la concepció de nous entorns, serveis i productes.

A la vesprada, empresaris i comerciants van conéixer les necessitats que s’han de cobrir per a aconseguir una plena inclusió i es van formar sobre les pautes d’atenció específiques en les relacions amb turistes que tenen una discapacitat.

Estes accions estan emmarcades dins dels treballs de formació del DTI, Distintiu Turístic Intel·ligent. L’accessibilitat està inclosa com un dels eixos principals dins de les prioritats del projecte com a Destinació Turística.

L’edil de Turisme, Xelo González, ha explicat que “l’objectiu és comptar amb una ciutat pensada per a tots sense distincions, i aquest tipus de formació fa que tant els nostres tècnics com els nostres comerciants tinguen una visió més àmplia i treballen des de la perspectiva de tindre també en compte l’accessibilitat universal”.

Pin It on Pinterest