Select Page

Les regidories de Comerç i Turisme, regides per Miguel de la Hoz i Xelo González, respectivament, en col·laboració amb l’Associació Empresarial d’Agències de Viatges de Benidorm i Costa blanca, AVIBE, han posat en marxa un taller de formació dirigit a comerços, hostaleria i empreses denominat, “Estratègies i eines de màrqueting per afrontar nous reptes en el comerç”.

Esta acció formativa serà impartida per Triana Bueno Sempere, tècnic de l’àrea de comunicació i innovació del CEEI Elx, periodista, business copy i comunicació estratègica.

El taller tindrà lloc els dies 20 i 27 d’octubre i es durà a terme en dues sessions on line d’una hora i mitja de durada cadascuna d’elles; en horari de 15 a 16:30h.

L’objectiu del cicle és, a partir de l’anàlisi de la situació actual, fer una radiografia del nou consumidor que permeta orientar les estratègies del comerç cap a les noves oportunitats i necessitats de l’entorn. Es tracta de mostrar el camí i donar a conèixer eines i tècniques amb les que generar valor i aconseguir nous reptes professionals que asseguren el ressorgiment dels comerços. Ha indicat el responsable municipal de comerç.

A la primera sessió, “Estratègies de màrqueting i comunicació per al comerç”, es durà a terme una breu anàlisi de com ha canviat la situació amb el Covid 19; es realitzarà una radiografia del nou consumidor i les seues necessitats; es mostrarà el pla de màrqueting i les seues fases; així com noves tècniques i estratègies que estan sorgint per captar l’atenció dels nostres clients

La segona de les sessions, la del dia 27, “Eines digitals per impulsar el comerç”, es treballaran les eines per fer visible el teu negoci; eines per generar continguts; eines per treballar la relació amb el client i eines per administrar xarxes socials.

La inscripció és gratuïta i s’ha d’adjuntar a la mateixa una fitxa d’inscripció que es pot sol·licitar a comercio@altea.es

Una vegada omplert el full d’inscripció esta ha de remetre a avibe@avibe.org

Com a responsables de Turisme i Comerç, Xelo González i Miguel de la Hoz, conviden a empreses i comerços alteans a la participació.

Pin It on Pinterest