Select Page

La carrera va commemorar el 20 aniversari del Club Atletisme Altea

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb l’empresa Grupo Brotons, va celebrar ahir la XXIX edició de la Carrera Popular del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, en la qual van participar 900 aficionats entre les proves de 10k, 5k i infantils.

La responsable municipal d’Esports, Sara Soler, ha assenyalat, “hem superat totes expectatives amb l’alt número de participació; a més, aquesta edició ha sigut molt especial pel 20 aniversari del Club Atletisme Altea”. L’edil va agrair al Grupo Brotons i al club local per l’organització de l’esdeveniment.

Quant als resultats de la carrera, facilitats per l’empresa organitzadora, Francisco Rizo del Club Marató Crevillent va ser el guanyador absolut amb un temps de 32 min 50 segons; segon va ser Michel Bas del Bullrunners Sant Vicent i tercer, Juan Antonio Fernandez del C.A Benidorm. En la categoria femenina absoluta, la primera classificada va ser Benita Breiton del J.A Elx amb un temps de 42 min 59 segons; la segona va ser Gloria Company, corredora independent, i la tercera va ser Celia de Diego del Gladiatotrs Benidorm. La carrera va comptar amb 283 participants.

En la carrera de 5 km amb 222 participants, el guanyador de la prova va ser Toni Ivorra Teros del Club Triatlon La Vila amb un temps de 16 minuts i 32 segons. En la categoria femenina la guanyadora va ser Irina Lumanova de l’Ucraïna-Altea amb una marca de 20 minuts amb 21 segons.

Respecte a les carreres infantils van participar 357 xiquets i xiquetes, dels quals 287 dels Centres Escolars d’Altea. Els clubs amb més participació van ser el C. Atletisme Altea seguit dels equips de la localitat veïna de Benidorm, el Club Atletisme Benidorm i el Club Gladiators Benidorm respectivament.

A més, es va realitzar un homenatge pòstum a l’entrenador de futbol i tècnic de l’àrea d’Esports, Pedro Jaime Mulet. Del qual, es va entregar un ram de flors a la seua Vídua. D’altra banda, l’àrea d’Esports va entregar una placa al Club Atletisme d’Altea pel 20 aniversari.

“La prova estava homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme i en aquesta present edició hem millorat els serveis respecte a l’any anterior. A més, per l’aniversari del Club Atletisme Altea, la bossa d’obsequi i la samarreta commemorativa va tindre detalls de l’equip local”, ha declarat Sara Soler. I afegia, “es va viure una gran festa de l’esport popular en el 9 d’Octubre a Altea i recorde que l’any vinent serà el XXX aniversari de la prova”.

Pin It on Pinterest