Select Page

A Altea s’han jugat 64 partits de futbol sala i 51 partits de futbol

Més d’un centenar de partits s’han disputat a Altea durant la Costa Blanca Cup, coneguda com el Mundialito, en la seua vintena novena edició. L’edil d’Esports, Sara Soler va ser l’encarregada d’entregar els trofeus de les finals de futbol sala femení al costat del director de l’esdeveniment, Fernando Brotons. A Altea s’han jugat 64 partits de futbol sala i 51 partits de futbol.

La Costa Blanca Cup s’ha diputat de l’el 2 al 8 de juliol. “Altea forma part de la Costa Blanca Cup des de la seua fundació en 1994 i estem molt agraïts que continuen comptant amb el nostre municipi per al desenvolupament d’aquest torneig de futbol base i també de futbol sala”, ha comentat Sara Soler.

En aquesta edició han tornat equips procedents de països llunyans com per exemple Austràlia. En el cas d’Altea, han participat tres equips procedents de les Escoles Municipals i quatre equips de la Unió Esportiva Altea de diferents categories.

Com a director de l’esdeveniment, Brotons ha subratllat que “un de les dades més destacables de l’edició d’enguany és el nombre de països participants que torna a la vintena, abastem els 5 continents amb equips d’Àsia, Europa, Amèrica, Austràlia, venen equips de Xile, el Brasil, el Canadà, el Marroc, Algèria, etc”.

Altea ha sigut seu d’aquest torneig, aportant les seues instal·lacions com els dos camps de futbol i els dos pavellons, que permet que s’estiguen disputant quatre partits alhora. Han participat en la cita nou categories de futbol masculí i quatre categories de futbol femení. A la Ciutat Esportiva s’han celebrat cinc finals.

Igual que l’any passat, en el qual es van disputar a Altea 105 partits, en aquesta edició s’ha superat el centenar de trobades en els camps alteans durant els 5 diez de la prova.

En total, són uns 300 equips procedents de tot el món els que disputat la Costa Blanca Cup 2023, en les seues diferents seus, i entre 4.000 i 4.200 jugadors. Unes xifres importants que es converteixen en ambaixadors turístics de la Marina Baixa.Blanca Cup 2023, en les seues diferents seus, i entre 4.000 i 4.200 jugadors. Unes xifres importants que es converteixen en ambaixadors turístics de la Marina Baixa.

Pin It on Pinterest