Select Page

La carrera commemorarà el 20 aniversari del Club Atletisme Altea

La Regidoria d’Esports, regida per Sara Soler, ha anunciat en roda de premsa, que les inscripcions de la tradicional carrera popular 9 d’Octubre estan obertes des de hui fins al pròxim 6 d’octubre. Els corredors que desitgen escriure’s a la XXIX edició hauran d’accedir a la següent web: https://grupobrotons.com/, on es troba el reglament de la prova 10k i 5k.

La responsable municipal d’Esports ha assenyalat que “esperem superar les expectatives per a aquesta carrera i que les inscripcions augmenten; a més, aquesta edició és especial pel 20 aniversari del Club Atletisme Altea”. L’edil va agrair al Grup Brotons i al club local, per l’organització de l’esdeveniment.

Les inscripcions es realitzaran en la web https://grupobrotons.com/ amb un cost de 12 euros per a ambdues la proves (10km i 5 km) i estarà oberta fins al 6 d’octubre. Els xiquets i xiquetes empadronats a Altea participaran gratis en les diferents categories de cinc a 13 anys, que es desenvoluparà a partir de les 10.30 hores en el circuit situat en la Plaça dels Esports. La inscripció dels corredors infantils serà de 3 euros. L’Ajuntament convidarà als col·legis del municipi a inscriure al seu alumnat en la carrera.

La prova tindrà un total de 10 km i començarà a les 9 del matí. En ser homologada, els temps registrats pels esportistes seran vàlids en la Federació per a poder presentar-se a altres proves. El recorregut serà el següent: Eixida – Plaça dels Esports > C/ Raspall > Av. Jaume I > C/ Pont de Montcau > Passeig Mediterrani > C/ Sant Pere > Entrada Port Marítim > Av. del Port > Carretera de l’Albir > Camí Vell d’Altea > C/ J.S. Bach > Carretera de l’Albir > C/ Sant Pere > Paseo Marítim > Plaza d’Europa > Passeig Platja de l’Espigó > Camí de l’Algar > Camí de l’Institut > C/ La Tella > Meta – Plaça dels Esports.

Prova 5K

A més, enguany torna la carrera de 5 km i s’iniciarà a la mateixa hora que la carrera llarga: Eixida – Plaça dels Esports > C/ Raspall > Av. Jaume I > C/ Pont de Montcau > Passeig Mediterrani > C/ Sant Pere > Entrada Port Marítim > Av. del Port > C/ Sant Pere > Plaza d’Europa > Passeig Platja de l’Espigó > Camí de l’Algar > Camí de l’Institut > C/ La Tella > Meta – Plaça dels Esports.

Per part seua, el corredor local, Ángel López Amor, ha assenyalat que “enguany es millorarà les espectactives respecte a l’any anterior, hi haurà bon ambient i bon clima. A més, enguany el club d’Altea compleix 20 anys i hi haurà molts detalls per als corredors en aquest 20 aniversari”.

Segons els detalls aportats per Sara Soler, el circuit actual tindrà l’homologació de la Federació espanyola i l’edat mínima per a participar és de 14 anys per a les proves de 5 i 10k. Finalment, l’edil ha animat a la participació en aquesta edició especial de la Carrera 9 d’Octubre.

“Els corredors de les carreres de 5 i 10km disposaran d’avituallament durant el recorregut i en aquesta present edició millorarem els serveis respecte a l’any anterior. A més, per l’aniversari del Club Atletisme Altea, la bossa d’obsequi i la samarreta commemorativa tindrà detalls de l’equip local. En finalitzar les proves s’entregaran els trofeus”, ha declarat Pepe Brotons, representant de l’empresa organitzadora, en la seua intervenció.

Pin It on Pinterest