Select Page

L’ajuntament d’Altea va aconseguir una subvenció de 5 milions d’euros per a la rehabilitació de 24 edificis

Hui al matí, la regidoria d’Urbanisme, encapçalada per Jose Orozco, ha dut a terme una reunió informativa destinada a arquitectes i arquitectes tècnics en què s’ha parlat dels detalls de la licitació per a la redacció de projectes dels 24 edificis beneficiats que formen part del “programa d’ajudes a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri”.

En esta reunió, “s’ha informat als tècnics del sector que està obert el procés de licitació de la redacció del projecte de rehabilitació de 24 edificis fins al 25 d’octubre. D’estos 24 edificis es realitzaran 13 lots en què es poden consultar tant els criteris tècnics com econòmics que preveu la licitació”; ha detallat l’edil.

Pel que fa a la licitació, esta ha sigut publicada a les plataformes de contractació de VORTAL i de Contractació del Sector Públic el passat 22 de setembre als següents enllaços, en els quals es pot trobar la documentació necessària al complet.

Com ha recordat el responsable municipal d’àrea, Jose Orozco, “és probablement la subvenció més important que ha obtingut l’Ajuntament d’Altea, 5 milions d’euros, amb els quals es reurbanitzaran dos carrers i rehabilitaran 346 habitatges, fent-los més sostenibles i arribant a beneficiar pràcticament 1.000 persones”.

Pin It on Pinterest